Carmen Olteanu, frumoasa pictorita in varsta de 28 de ani, cu care Madalin Voicu (55 ani) are o relatie de mai bine de cinci ani, traieste din vanzarea tablourilor sale care ajung si la 5.000 de euro bucata.

Cand tatal sau a fost internat in spital pentru o interventie chirurgicala, Carmen a fost rugata de doctor sa-i faca portretul amantei acestuia.

Tanara pictorita, pentru care cunoscutul deputat a lasat-o pe sotia sa, Adriana, cu care avea doi copii (Ioana si Tudor), a vorbit pentru prima data deschis despre relatia ei cu deputatul PSD, ieri, in emisiunea “Zori de zi” de la OTV: “Am stabilit de la bun inceput cu Madalin ca nu o sa ne casatorim si nici nu vom avea copil. Eu as vrea totusi un copil, dar nu in momentul acesta”.

Dorinta amantei l-a scos insa din sarite pe deputat care a intervenit prin telefon amenintandu-si iubita ca o paraseste: “Carmen, sa nu-mi faci copil, ca te parasesc. Sper sa nu ma dezamagesti niciodata”.Madalin si Carmen Olteanu detin impreuna o fundatie de binefacere, dar si imobilul care ii gazduieste.

“Ea a reusit performanta sa vanda unul dintre tablourile sale cu nu mai putin de 5.000 de euro si sa picteze chiar o biserica din Ramnicu Valcea. Atunci cand si-a internat tatal in spital pentru o operatie, medicul nu i-a dat drumul acasa bolnavului pana cand Carmen nu i-a facut doua tablouri, un portret al amantei acestuia si altul al lui. Chiar daca picturile se vand destul de bine, Carmen si-a deschis, mai nou, si o firma de menaj: “Eu acasa imi fac singura curatenia si chiar gatesc. Am facut afacerea cu firma pentru a castiga un ban in plus”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.