Dupa ce au uimit media din Romania cu cantitatea de prosoape si sapunuri pe care le-au solicitat, managementul trupei Pet Shop Boys a revenit cu noi cereri, aproape la fel de bizare: cel putin cinci cabine securizate sa fie puse la dispozitia trupei si staff-ului pentru concertul care va avea loc pe 25 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Localizate si aranjate astfel incat sa permita o singura cale de acces spre scena, cabinele destinate membrilor trupei - Chris Lowe si Neil Tennant - trebuie sa fie echipate cu o oglinda in care o persoana sa se poata vedea in intregime, o masa, doua canapele de marime normala, scaune confortabile pentru patru persoane, cel putin doua generatoare de energie electrica, precum si toalete particulare prevazute cu dus. De asemenea, este specificat ca toate cabinele trebuie sa fie perfect curate si bine luminate. Apoi, trebuie sa fie dotate cu aparate de aer conditionat, pentru a putea adapta temperatura dupa preferinte. Mai avem putin si credem ca vine staff-ul NASA pentru un experiment la noi in tara.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.