In timp ce lumea intreaga vede din media italiana tot ce este mai rau despre natia romana, o celebra firma de bauturi din Peninsula a ales nici mai mult nici mai putin de trei romance frumoase pentru a le posta in calendarul ei anual de promovare.

Cu totii stiam ca Romania are partile ei superbe, dar nu mai speram ca cei din Cizma mai suporta vreo alaturare a vreunui produs de-al lor cu ceva de pe plaiurile mioritice.

Iata ca agentia de modele MRA a oferit fete frumoase (Catrinel Menghia, Madalina Ghenea si Carmen Prodan) pentru a face parte dintre modelele care vor aparea in calendarul international al unei firme de bauturi, care nu uita sa precizeze ca trebuie sa bem cu masura si responsabilitate.
sedinta foto si filmarile au avut loc in localitatea Dellaggio de langa Lago di Como (in apropiere de Milano) in perioada iunie-iulie 2007.

Modelele ce apar in acest calendar au fost selectionate in urma unui casting realizat in mai multe tari din Europa.

Cele trei modele romance locuiesc in Italia la Milano si lucreaza ca modele internationale in Europa, SUA si Asia.

Daca despre Catrinel s-au scris multe pagini de ziar si s-a consumat multa pelicula, despre celelalte fete, romanii nu au auzit prea multe. Acest lucru este si datorita faptului ca ele sunt foarte cautate in strainatate, nemaiavand timp pentru petreceri mondene sau afisari prin locatii cunoscute de pe plaiurile noastre. De exemplu, Carmen Prodan nu este la prima sedinta foto cu totul speciala, ea fiind fotografiata chiar de celebrul Bryan Adams, angajat de o firma celebra in acest scop.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.