Impresarul Radu Groza nu accepta sa rezilieze contractul de manageriat cu trupa Heaven decat in schimbul sumei de 60.000 de euro.
Adina refuza sa plateasca si inca mai spera la o renegociere. Momentan, trupa Heaven se afla in imposibilitatea de a mai sustine concerte, iar melodiile lor sunt interpretate de formatia Paradise, impresariata de acelasi Radu Groza.

De cateva zile, in show-biz-ul romanesc a izbucnit un nou scandal, ai carui protagonisti sunt Adina, lidera trupei Heaven, si impresarul Radu Groza.

Din cauza unor divergente de ordin profesional, cei doi au hotarat sa incheie colaborarea care dureaza de mai bine de trei ani si in urma careia trupa Heaven a devenit una dintre cele mai solicitate formatii autohtone. insa, prietenia este prietenie, iar afacerile sunt afaceri. Asta este si deviza lui Radu, care i-a pretins Adinei suma de 60.000 de euro, in schimbul rezilierii contractului.

“Ieri (n.r. - marti) am avut o sedinta de peste sase ore, iar Radu mi-a cerut aceasta suma. Eu nu sunt dispusa sa-i dau banii si, in plus, intentionez sa-mi recuperez si masina, inregistrata pe firma lui, dar pe care am platit-o cu banii mei”, a declarat Adina, pentru Click!.

Solista spera la o renegociere, insa nu mai este decat un pas pana cand lidera trupei Heaven si fostul ei impresar se vor intalni pe salile tribunalului pentru a solutiona aceasta problema. De mentionat este faptul ca in contractul lor de colaborare, incheiat in urma cu mai bine de trei ani, nu este stipulata nici o clauza de reziliere.

“Contractul nostru a expirat pe data de 10 septembrie, insa s-a prelungit automat pe inca un an. Oricum, noi nu avem nici o clauza de reziliere”, ne-a mai spus cantareata. Potrivit Adinei, Radu Groza discrediteaza in public trupa Heaven, cu atat mai mult cu cat, de cateva saptamani, piesele celor trei sunt cantate, in concerte, de o alta trupa, Paradise. in opinia solistei, aparitia subita a acestei noi trupe este o forma de razbunare si de santaj.

Oficial, cauzele care au condus la acest scandal, sunt legate de refuzul trupei Heaven de a participa la anumite concerte, programate inca din luna octombrie. Neoficial, se pare ca relatia amoroasa dintre Adina si Radu, nerecunoscuta de niciunul dintre ei, a fost, de fapt, marul discordiei, Adina dorind sa puna capat acestei povesti de dragoste.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.