Fostul purtator de cuvant al divei, Eric Ervin, a confirmat public faptul ca “virginitatea lui Britney Spears, la lansarea in muzica, nu a fost decat o inventie”, informeaza The Sun.

Conform aceleiasi surse, Brit si-a pierdut virginitatea la 14 ani, in bratele colegului Reg Jones.

Milioane de fani o iubeau pe cantareata virgina care cucerea lumea, la doar 19 ani, cu hitul “Not that innocent”, nestiind de fapt ca Britney nu mai era demult “fata mare”. Nici fostul ei iubit, Justin Timberlake, nu a dezvaluit secretul care a rezistat atat de mult timp.

Ba, mai mult decat atat, conform unor apropiati, contactele lor intime au fost “incendiare” inca din primele zile ale relatiei lor, in ciuda declaratiilor mincinoase, repetate ale lui Britney. Va reamintim ca, in 2001, cantareata facea public faptul ca Justin este “deosebit de rabdator cu ea, acceptand virginitatea” si fiind de acord “sa astepte pana cand cantareata va fi pregatita”.

Ea era atunci constransa sa minta, pentru a-si mentine celebritatea. Eric Ervin a mai dezvaluit un alt secret pastrat cu sfintenie in familia Spears, si anume sinuciderea din 1966 a bunicii din partea tatalui, Emma Jean Spears, care si-a tras un glont in cap din cauza unei depresii. Ervin a facut referire la actuala criza prin care trece Britney, insinuand ca problemele psihice ar fi mostenite din familie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.