Trupa ar putea canta anul viitor in Romania, dar PR Managerul Music Management, Dana Dorian a spus ca nu poate furniza, pentru moment, alte detalii pentru ca sunt inca in negocieri cu formatia, informeaza NewsIn.

Linkin Park s-a format in 1996 in California, a vandut de atunci peste 40 de milioane de albume si a castigat doua premii Grammy. Formatia a inceput sa aiba succes pe scara larga in 2000, cu albumul de debut "Hybrid Theory", care a obtinut un disc de diamant. Urmatorul album de studio, "Meteora", a continuat succesul trupei, a ajuns in fruntea topului Billboard 200 si a fost urmat de turnee si de opere caritabile in toata lumea. Printre piesele de succes ale trupei se numara "In The End", "What I've Done" sau "Numb".

Linkin Park sunt cunoscuti si pentru colaborarile cu alti artisti, ca rapperul Jay-Z, pe albumul "Collision Course", si cu o serie de invitati, pe "Reanimation".

Cel mai recent album de studio al trupei, "Minutes to Midnight", lansat in mai 2007, a ajuns pe primele locuri ale clasamentelor Billboard si s-a vandut in 625.000 de exemplare in prima saptamana, informeaza NewsIn.