Soferii bucuresteni stau cu frica-n san din cauza lui Prigoana.

Pentru ca in timp ce isi fac cumparaturile, oamenii miliardarului sunt tot timpul cu ochii in patru pentru a le ridica autoturismele. Nici vedetele nu au scapat atunci cand au parcat ilegal. Laura Andresan, Luis Lazarus, Aura Urziceanu si Horia Brenciu s-au trezit cu masinile “furate”.

Conducatorii auto care trec prin sectorul 3 au parte de surprize neplacute ori de cate ori parcheaza, chiar si pentru cinci minute, in locuri nepermise.

Masina lor, pur si simplu, dispare si nu au decat sa intrebe in stanga si-n dreapta in speranta ca vor afla ceva. Asta pentru ca oamenii lui Prigoana ridica autoturismul si dispar in ceata fara nici un fel de notificare.

Vehiculul ajunge in parcul auto de la Rosal de unde poate fi rascumparat contra sumei de 628 lei. soferii sunt penalizati si cu 3 puncte de catre politistul care isi are biroul in cadrul sediului Rosal.

Zilnic sunt ridicate zeci de masini de echipele omului de afaceri. soferii care i-au prins pe “hotii de masini” au impartit pumni, picioare si injuraturi, motiv pentru care acum nu mai pleaca singuri. La fiecare actiune sunt insotiti de cate un politist comunitar.

Zilnic sunt ridicate zeci de masini

“Oamenii sunt furiosi cand le ridicam masina. Ne-ar strange de gat daca ar putea”, s-a plans Costel, unul dintre baietii lui Prigoana. Laura Andresan a fost, in schimb, exceptia de la regula.

Pentru ca le-a vorbit frumos, aceasta a scapat basma curata. “Nu apucasera decat sa imi blocheze rotile cand am ajuns la masina. Le-am spus vorbe dulci si nu mi-au mai ridicat-o”, marturiseste vedeta.

Recuperarea masinii, 550 lei

Eugen Ivascu, unul dintre soferii care au ramas fara autoturism, a venit intr-un suflet la Rosal sa-si rascumpere masina. Suparat, acesta a fost nevoit sa scoata din buzunar 550 de lei, taxa ce reprezinta ridicarea, transportarea si depozitarea masinii, plus inca 78 de lei, amenda data de politist pentru ca a parcat in loc nepermis.

“Mai bine ma amendau cu 2.000 lei decat sa-mi ridice masina. M-am speriat atat de tare cand nu am gasit-o in locul unde am parcat-o, incat m-a luat durerea de inima. Am crezut ca mi-au furat-o. A trebuit sa ghicesc ca mi-au luat-o astia de la Rosal”, povesteste, mahnit, soferul. Pe langa banii pe care a fost nevoit sa ii dea, barbatul s-a ales si cu 3 puncte penalizare din partea politistului.

Laura Andresan

Laura Andresan a fost, in schimb, exceptia de la regula. Pentru ca le-a vorbit frumos, acesteia nu i-a mai fost luata masina.

Luis Lazarus

Luis Lazarus, vedeta de la OTV, i-a luat la injuraturi pe oamenii lui Prigoana, atunci cand s-a dus sa-si ia Toyota de la Rosal. Lui i-au ridicat-o in luna aprilie chiar din fata magazinului Unirea. Pentru ca l-a amenintat pe Prigoana ca-l da in judecata, prezentatorul nu a mai fost nevoit sa scoata pumnul de bani din buzunar.

Horia Brenciu

Nici Horia Brenciu nu a scapat de “hotii de masini”. Actorul a ramas mut de uimire atunci cand nu si-a mai gasit vehiculul acolo unde si-l parcase.

Aura Urziceanu

Doamna muzicii usoare romanesti, Aura Urziceanu, a devenit pieton, dupa ce i-a fost “confiscata” masina. Angajatii de la Rosal ne-au marturisit ca aceasta a tunat si a fulgerat atunci cand a dat ochii cu ei. “Pana la urma a acceptat sa plateasca taxa de ridicare si amenda. si-a dat seama ca altfel pleaca tot cu taxiul de aici”, ne-a spus unul dintre baieti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.