Se pare ca sexy-impresara a cerut peste 1.000 de euro pentru a purta rochia “Mamei Zina”.

Designerii care isi vor prezenta colectiile la Festivalul de Moda au nascocit idei care mai de care mai nastrusnice pentru a iesi in evidenta. Veterana modei romanesti, Zina Dumitrescu este ceva mai conservatoare si a mizat pe prezenta unei celebritati care sa-i incheie show-ul.

Aceasta a invitat-o pe Anamaria Prodan chiar in direct, la emisunea “Pe contre” de la Romantica, iar sexy-impresara a acceptat fara ezitare. La scurt timp, Ana s-a prezentat la probe, ocazie perfecta pentru a discuta si despre onorariul care i se cuvine.

Numai ca suma pretinsa de aceasta, aproximativ 1.500 de euro, a luat-o prin surprindere pe “Mama Zina”. Celebrul designer s-a ferit, insa, s-o refuze in mod direct pe Anamaria, preferand sa o lase cu ochii in soare si sa nu o mai cheme la celelalte probe.

Contactata telefonic, Zina ne-a anuntat ca vedeta prezentarii sale va fi cunoscutul top-model Claudia Neghina. La polul opus se afla excentricul Catalin Botezatu, care socheaza ori de cate ori are ocazia.

La aceasta editie a Bucharest Fashion Week, Bote va prezenta doua colectii, dintre care una de lenjerie intima masculina si una de rochii haute-couture. “Va fi o coregrafie cu totul speciala. Modelele care vor prezenta colectia de lenjerie intima vor aparea pe podium purtand coifuri din metal aduse din Grecia si scuturi de spartani, realizate de un artist plastic”, ne-a explicat designerul.

La 23 noiembrie, in ziua in care va implini 35 de ani, Rita Muresan isi va prezenta colectia “Dimmi Quando” in cadrul unui show atipic. “Ineditul colectiei mele consta in faptul ca modele vor defila insotite de catelusi, ce vor purta la randul lor haine de seara pe care le-am realizat cu Jasmin (n.r. dansatoarea blonda) care are un atelier de creatie vestimentara pentru animalute”, ne-a declarat Rita.

Si pentru ca nu i-a fost usor sa gaseasca 12 catelusi, creatoarea de moda a apelat la cateva vedete, posesoare de patrupede. “Adriana Bahmuteanu, baietii de la Parazitii, Marian Darta, Oana Roman, Mircea Solcanu mi-au "imprumutat" animalutele lor. As mai avea nevoie de un dalmatian, un chihuahua si vreo doi bichoni”, ne-a mai spus Rita.