In cadrul primului Campionat International de Dans ce se tine anul acesta in Mexic, echipa ce reprezinta Romania, formata din cantareata Andreea Balan si Petrisor Ruge, a reusit sa castige si a treia runda, avand cel mai mare punctaj.

Dansul ce i-a propulsat pe prima treapta a podiumului pe cei doi romani a fost hip-hop-ul, atat coregrafia, cat si vestimentatia impresionand juriul ce le-a acordat 52 de puncte.

In cadrul celei de-a treia runde au avut loc mai multe evenimente speciale, cel care ne intereseaza pe noi, cei din tara, fiind prestatia extraordinara, care creste in valoare de la emisiune la emisiune, a lui Petrisor si a Andreei. Echipa cu care ai nostri se afla in competitie directa este cea a Mexicului, care a avut la cel de-al doilea stil de dans, merengue, acelasi numar de puncte ca Romania la hip-hop. De asemenea, partea masculina a acestei perechi, Erick a punctat si la impresia artistica in momentul in care a cerut-o de nevasta pe Mariana, partenera de dans. Aceasta a fost emotionata pana la lacrimi de acest gest, iar simpaticul prezentator Adal Ramones, cunoscut in intreaga America Latina ca moderatorul cu cele mai mari audiente in televiziune, a reusit sa atraga si mai multe simpatii pentru modul extrem de romantic in care a prezentat momentul.

Performanta celor doi romani nu este chiar o mare surpriza, caci ei au fost notati cu note foarte bune si in competitia romaneasca desfasurata in acest an, singurul motiv pentru care nu au castigat fiind votul publicului. Iata ca si un juriu international, mult mai sever, conform spuselor celor doi, au fost impresionati de efortul depus de cei doi, dar si de stilurile originale de a-si prezenta povestile dansate pe scena concursului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.