Nici macar faptul ca sambata seara a fost transportata cu salvarea la spital nu a determinat-o pe Andreea Marin sa-si intrerupa activitatile profesionale.

Pe 21 decembrie, chiar cu o zi inainte de a naste, vedeta si-a planuit sa fie gazda unui eveniment caritabil. Totusi, Andreea isi cauta o persoana de incredere care sa prezinte spectacolul in locul sau, in cazul in care Violeta va veni pe lume mai devreme.

Pentru ca intra in cea de-a noua luna de sarcina, Andreea Marin Banica si-a luat la revedere, sambata seara, de la echipa emisiunii “Surprize, Surprize”.

Dupa terminarea programului, colegii i-au pregatit Andreei o petrecere surpriza, insa vedeta si-a lasat echipa sa petreaca in absenta sa, din cauza problemelor de sanatate in urma carora a fost transportata la spital.

Emotionata pana la lacrimi in momentul in care a vazut tortul imens, pe care era scris “Violeta si Andreea”, “Zana” le-a multumit colegilor, s-a scuzat ca nu mai poate ramane si a plecat, cu salvarea, la Maternitatea Giulesti, asta dupa ce, timp de 30 de minute, a fost asistata de echipa de medici aflata, in permanenta, in culisele TVR-ului.

In ciuda faptului ca a renuntat sa mai prezinte emisiunea “Surprize, Surprize”, Andreea nu si-a sistat, cu totul, activitatile profesionale. Mai mult, ea este hotarata sa munceasca pana in ultima clipa si chiar si-a programat un eveniment caritabil pe data de 21 decembrie, cu o zi inainte de venirea pe lume a fiicei sale.

Este de notorietate faptul ca “Zana” isi doreste sa devina mama chiar de ziua ei, pe 22 decembrie. Saptamana aceasta, vedeta pune la punct ultimele detalii pentru un concert de amploare, unde mai multi artisti internationali vor canta, la Bucuresti, pentru copiii internati la Spitalul Fundeni.

Andreea nu exclude posibilitatea de a naste inainte de data programata si, de aceea, isi cauta un inlocuitor, care sa se ocupe de organizarea si prezentarea evenimentului, in absenta sa. De asemenea, la recomandarea medicilor, vedeta a renuntat definitiv sa mai poarte tocuri, in ultima luna de sarcina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.