Desi acum un an, dupa o deziluzie sentimentala, spunea ca si-a pierdut increderea in barbati, Cristina Spatar nu numai ca s-a indragostit din nou, dar se va si casatori sambata cu Alin Ionescu, iubitul ei.

Cei doi s-au logodit recent, dupa numai cateva luni de iubire, Alin oferindu-i Cristinei un impresionant inel cu diamant patrat, in valoare de 42.000 de euro.

Cristina Spatar a mai fost la un pas de a merge la altar anul trecut, impreuna cu sarmantul italian Mirco Maschio, de care s-a despartit brusc, in ciuda planurilor de nunta atent stabilite. Extrem de dezamagita ca Mirco a crezut mai degraba vorbele unor straini decat pe ea, regina R'n'B excludea, la vremea respectiva, posibilitatea unei alte logodne.

Dar iata ca timpul a trecut, si dupa o relatie de scurta durata cu Alex Adamescu, Cristina si-a gasit sufletul pereche in persoana lui Alin Ionescu, un tanar om de afaceri. Orbiti de iubire, precum doi adolescenti, cei doi s-au logodit religios acum zece zile, la numai patru luni de cand formeaza un cuplu.

Si, surpriza! Mult mai repede decat oricine s-ar fi asteptat, Cristina si Alin se vor si casatori, cununia civila urmand sa aiba loc sambata aceasta, in Bucuresti. in ciuda faptului ca se zvonea ca Alin nu are conturi grase in banca precum ceilalti doi iubiti ai solistei, el i-a oferit Cristinei un inel cu diamant patrat de 42.000 de euro, mai scump cu 7.000 de euro decat inelul primit de la Mirco.

“Inelul a fost comandat in strainatate si il voi primi saptamana aceasta. La cununie il voi avea sigur”, a declarat Cristina, pentru Click!. Atat la starea civila, cat si la petrecerea de dupa cununie, cantareata va purta doua rochii semnate Catalin Botezatu, care au costat 6.000 de euro.

Mirco a aflat de nunta de la Click!

Mirco Maschio a fost extrem de surprins sa afle, de la Click!, ca fosta lui iubita se casatoreste. “Nu stiam ca se marita. Este un eveniment care nu ma priveste. Ar fi urat din partea mea sa ma bag in viata ei personala”, ne-a declarat italianul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.