Actrita Viorica Voda, fosta iubita a viitorului sot al vedetei tv, cu care are o fetita, a trait un adevarat cosmar in momentul in care prezentatoarea i-a aruncat in fata, desi era insarcinata in ultima luna, ca Radu avea o relatie cu ea, in paralel
Dupa ce a reusit sa desparta cuplul Radu Draganescu - Viorica Voda (actrita cunoscuta, care a avut rolul principal si in telenovela de la Antena 1, Vocea inimii), Cristina Cioran, coprezentatoarea matinalului Dimineata devreme, si-a anuntat prietenii cei mai apropiati ca in prima parte a anului viitor va purta rochia alba de mireasa. Fiind vorba de o relatie destul de veche, vestea nuntii nu a mirat pe nimeni, dar ea a dezgropat amintiri urate traite de Viorica Voda. Astfel, pe culoarele televiziunii din Baneasa, toti angajatii susotesc cum si-a cladit Cioranca fericirea pe nefericirea altei femei sau barfesc despre iesirile pe care le-a avut vedeta la adresa rivalei sale, soldate de multe ori cu incaierari.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.