Dupa o colaborare de cativa ani, trupa Heaven si impresarul Radu Groza au ajuns la cutite.
Fetele au cerut rezilierea contractului, lansand o serie de acuzatii la adresa celui cu care au lucrat de la debut pana in prezent: comportamentul neprofesional al lui Radu Groza la adresa fetelor si refuzul acestuia de a-si respecta obligatiile. Groza nu mai vrea sa recunoasca faptul ca Adina, lidera trupei, si-a achizitionat din resurse proprii autoturismul marca Audi Q7 pe care il foloseste ea. Managerul, profitand de rela- tia de incredere fireasca fata de raporturile lor din ultimii ani, a inmatriculat autoturismul pe numele societatii comerciale la care este asociat.

Cantareata il acuza acum pe impresar, printre altele, de hartuire sexuala si de agresiune fizica directa, ca si de lipsa totala de in- telegere fata de starea de sana- tate a componentelor trupei, ca efect al unui accident rutier petrecut in luna iulie a acestui an, de producerea caruia Radu Groza nu e strain. De asemenea, aceleasi surse pretind ca Adina poseda inregistrari pe suport electronic din care rezulta comportamentul abuziv pe care managerul l-a avut la adresa sa, conditionandu-i sprijinul profesional de obtinerea in schimb a unor servicii in plan fizic. Inregistra rile ar contine remarci nepotrivite si la adresa unor alti artisti pe care Radu Groza ii manageriaza, cat si a unor persoane cu activitate prolifica in massmedia, a caror probitate nu a fost niciodata stirbita. Contactata telefonic, avocata Adinei, Tatiana Manolache-Onofrei, nu a infirmat expres informatiile expuse de noi si a precizat ca nu este pe moment in masura sa ofere detalii suplimentare.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.