Casa de discuri Roton a lansat o noua marca proprie, R.U.L., care se va ocupa de artistii si trupele underground.

Printre iubitorii de hip-hop si rock s-a aflat si Laura Andresan. Se pare ca fosta diva sexi-porno a-nceput sa simta gustul muzicii underground, astfel explicandu-se prezenta ei la doua concerte hip-hop in doua saptamani.

Roton Urban Label, pe scurt R.U.L., a fost sarbatorit in club Escape cu un concert menit sa promoveze compilatia "Afront", vol.1. Materialul contine 16 piese hip-hop si Rock. Principalele nume de pe album sunt: Parazitii, Bitza, Luna Amara, OCS si Vita de Vie. Sub marca R.U.L. au mai aparut albumele "Dexteritate" - R.A.C.L.A. si "Hai sa vorbim" - Anonim (in colaborare cu 20CM Records).

MAESTRII PLATANELOR

Evenimentul a inceput cu Trupa Explicit, au urmat Arssura, Dream team si trupa Zebre, a carei solista este Raluca, ex- Nitro. Cea de-a doua trupa rock care a urcat pe scena a fost Nociv. Punctul culminant al serii a fost de departe prestatia celor 6 dj reuniti sub numele Turntable Science. Maestrii platanelor sunt: Dj Dox (MTV), Dj Swamp (B.U.G. Mafia), Freakadadisk (Parazitii), Dj Undoo (Hades Records), Dj Paul (C.T.C.) si Dj Faibo X (Hades Records).

Au mai cantat Zale, Da Hood, K Gula, R.A.C.L.A., C.T.C., Zale, Anonim si Bitza. Seara s-a incheiat cu Parazitii. Dupa ei, Phane Buton a intretinut atmosfera de petrecere pana dimineata.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.