Zece tineri talentati vor sa dovedeasca diseara, la Megastar, ca “Banatul e fruntea!”.

La show-ul de la Prima TV a venit randul banatenilor sa intre in batalia regiunilor, dupa ce saptamana recuta publicul a ales-o pe Cristina Salateanu castigatoarea editiei “Megastar Ardeal”.

Tinerii sunt hotarati sa obtina primele note de 10 din concurs. Razvan stef, Andrei Galut, Alexandra Ifju, Andreea Gaica, Adrian Mocan, Adrian Mihai, Alexandra Hojda, Lucian Chirlan, Diana Fekete si Larisa Ciortan vor incerca sa cucereasca juriul si telespectatorii cu interpretari originale ale unor piese precum “Objection”, “Survivor” sau “Superstar”.

“Peste cinci ani, ne vedem cantand pe marile scene ale lumii”, sunt planurile de viitor ale celor mai tinere concurente, Larisa si Maria, ambele in varsta de 17 ani. “Am venit la preselectie fara stirea nimanui, pentru a nu dezamagi in cazul in care nu as fi fost selectat”, marturiseste Adrian Mihai (23 de ani), un tanar care lucreaza ca agent de asigurari, dar care viseaza sa ajunga un artist cunoscut. Cine va face un pas important spre titlul de “Megastar”? Veti afla raspunsul diseara, la Prima TV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.