In ciuda faptului ca muzica ii asigura venituri de milioane de euro, Mihai Traistariu alearga dupa ofertele promotionale, precum bugetarii.

El si-a achizitionat, saptamana trecuta, o plasma, un DVD player, un laptop si un detector de radar contra sumei de 50 de milioane de lei vechi, in contextul in care pretul intreg ar depasi 150 de milioane.

Influentat de numeroasele reclame de la posturile de radio si de televiziune care anuntau cu surle si trambite inaugurarea unui nou hypermarket in Capitala, cu tentante oferte promotionale, Mihai Traistariu s-a gandit ca nu ar fi rau sa profite de ocazie si sa-si achizitioneze si el cateva aparate audio-video.

Ajuns in fata hypermarketului, solistul a constatat cu stupoare ca la intrare asteapta sute de persoane si, cum nu avea timp de pierdut, si-a luat inima in dinti, a profitat de statutul de vedeta si i-a rugat pe clienti sa-l lase in fata.

Norocul a fost de partea lui si, ajuns inauntru, s-a aratat extrem de incantat de preturile afisate. “Mi-am luat o plasma uriasa cu ecran plat, un DVD player cu cinci boxe, un laptop si detector de radar, ca sa nu ma mai prinda politia. Toate acestea erau la reduceri si au costat 50 de milioane de lei vechi, insa, la pret intreg, ar fi costat cam 150 de milioane. Bineinteles ca pe Mihai nu l-a tentat ideea de a sta la coada, pentru a plati, asa ca s-a dus la casa speciala pentru persoane juridice, unde nu mai era nici un client.

“Am profitat si eu de faptul ca mi-am facut firma!”, ne-a mai spus solistul. Mihai are planuri serioase in ceea ce priveste resursele sale materiale, intentionand sa-si construiasca o vila ale carei costuri se vor ridica la aproximativ doua milioane de euro.

Acesta este unul dintre motivele pentru care a acceptat mai mult decat incantat invitatia de a sustine, in luna decembrie, un turneu de 28 de concerte, in doar doua saptamani. “Vor fi cate doua concerte pe zi. Va fi obositor, dar merita. Voi incasa, in total, 28.000 de euro”, a mai spus Traistariu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.