Fotbalistul Alemanniei Aachen s-a invoit de la echipa pentru a-si vedea parintele, internat la terapie intensiva

Fotoreporterii Click! au surprins-o ieri pe Anamaria Prodan in timp ce-si astepta iubitul la Otopeni. De la aeroport, cei doi s-au dus direct la Spitalul Floreasca, acolo unde Harry Reghecampf se afla internat la terapie intensiva. Tatal lui Reghe a fost operat ieri din cauza unei afectiuni a colecistului.

Laurentiu Reghecampf si-a facut aparitia la terminalul sosiri de pe aeroportul Otopeni in jurul orei 16.45, cursa Koln-Bucuresti avand o intarziere de 30 de minute. A fost intampinat de logodnica sa, Anamaria Prodan, care cu o zi inainte si-a insotit socrul la spital pentru ecografii si analize.

Vedeta de la Romantica a avut grija sa-i cumpere lui Laurentiu ceva de mancare, pentru ca de la aeroport, cei doi au demarat in tromba direct spre Spitalul de Urgenta Floreasca, unde au poposit mai bine de o ora. Tatal lui Laurentiu a fost operat in cursul zilei de ieri din cauza unei afectiuni a colecistului, iar in prezent se afla internat la sectia Terapie Intensiva.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.