Desi traieste de 15 ani cu mama copiilor lui, solistul recunoaste ca a avut aventuri fara numar

“Mic la stat, dar tare la pat”, asa cum s-a autoironizat, Adrian Minune a oscilat ani buni intre doua femei, actuala nevasta Cati, alaturi de care a fugit in lume de la varsta de 17 ani, si amanta oficiala Simona. Desi presa a speculat ca manelistul ar fi fost mult mai indragostit de amanta, cea care a primit pana la urma inelul din partea lui Adrian a fost Cati.

Minune a recunoscut de altfel ca ani de-a randul a fugit de insuratoare si ca a calcat stramb in repetate randuri. “Am fost cam bagabontel. M-am decis sa ma insor intr-un final cu Cati pentru ca e o femeie sincera, loiala care a avut rabdare cu mine timp de 15 ani. Nu stiu care alta ar fi suportat atatea. Ea mi-a iertat toate aventurile si faptul ca lipseam foarte mult de acasa”, s-a confesat manelistul, joi, in emisiunea “Miezul problemei” de la National TV.

Intrebat de moderatorul Madalin Ionescu daca bruneta Cati este singura femeie pe care el si-ar fi dorit-o de nevasta, Minune a marturisit ca a mai avut tentative de acest gen si cu alta femeie: “Nu a fost Cati singura. Am vrut sa mai cer mana si altcuiva, dar prefer sa nu comentez”.

Persoana in cauza ar fi putut fi chiar fosta amanta, Simona Ianit, cu care manelistul a avut o altercatie chiar inainte de nunta, tragand cu pistolul la ea acasa in urma unei crize de gelozie.
in ciuda faptului ca i-a fost fidela atatia ani, Cati nu a fost sigura nici macar in ziua nuntii ca Adrian se va casatori cu ea.

“Cati n-a crezut ca o iau de nevasta pana in ultima clipa. Acum e cea mai fericita femeie de pe Pamant!”, a adaugat acesta. Daca inainte de casatorie, se mai intampla ca ei sa se si certe, Cati a preluat in prezent controlul in casa: “Nu am batut-o. Am mai impins-o uneori. Acum pot spune ca ea ma bate pe mine”.

Nunta celor doi a avut loc la inceputul lunii septembrie si a fost catalogata de presa drept una “imparateasca”, manelistul scotand din buzunar aproximativ 150.000 de euro. Castigurile au fost si ele pe masura, mai ales ca, la miezul noptii, Minune a fost nevoit sa ingradeasca accesul la petrecere deoarece nu mai avea scaune libere.

Nu stie tiganeste

Crescut de bunici, Adrian nu a reusit totusi sa invete sa vorbeasca tiganeste. “Bunica mea stia tiganeste, dar nu prea vorbea la noi in casa. Nu stiu decat cateva expresii de genul: cum te cheama, ce faci, unde esti etc”, a marturisit acesta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.