Mezina familiei Basescu a dezmintit pentru prima data toate zvonurile referitoare la o despartire dintre ea si Andrei Hrebenciuc. Asa cum am scris si in editia de miercuri, cei doi sunt inca un cuplu.

Aflata la Cluj, la o prezentare de moda, Elena Basescu a declarat miercuri seara ca in momentul in care se va desparti de Andrei Hrebenciuc va anunta acest lucru in mod oficial, pentru a inlatura speculatiile, transmite Mediafax.

Ea a subliniat ca nu este nici o problema daca are o relatie cu fiul liderului grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor atata vreme cat Andrei nu face politica. “Una este ca face tatal lui politica. Daca ar fi facut si el politica, atunci cred ca ar fi fost o problema. Din moment ce nu face...”, a spus Elena.

Mezina presedintelui a fost la Cluj, la o prezentare de moda, la care a purtat o rochie cu 3 kilograme de cristale Swarovski. Rochia neagra, din bumbac, e creatia designerului portughez Paolo Pinto si a fost realizata anul trecut pentru actrita Brigitte Bardot.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.