In ultima vreme, Adelina Elisei si Cristi Chivu isi traiesc povestea de iubire cu discretie si rareori vorbesc despre ei.
Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 pleaca ori de cite ori are timp, la Milano, sa-si vada iubitul, iar cind acesta are meciuri cu Nationala, vine el in Romania si petrec impreuna, rasfatindu-se cu tot felul de cadouri si cine romantice. Mai nou, mama fotbalistului si sora lui o doresc drept nora pe Adelina, asa ca, ii tot sugereaza lui Cristi sa o ia de nevasta. Pina in prezent, vedeta este singura pe care mama sportivului o place si o doreste in apropierea fiului sau. Adelina si Cristi sint o pereche potrivita iar ea a dovedit ca nu este la fel ca restul femeilor din viata lui, care erau avide dupa banii sai. Se pare ca stirista il iubeste sincer, nu este mare amatoare de shopping si are destui bani incit sa-si satisfaca toate capriciile fara sa apeleze la finantele iubitului. In clipa in care se vor hotari sa se casatoreasca, este cert ca vom asista la una dintre cele mai frumoase nunti din showbiz.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.