In ziua in care sotia lui pleca la Milano, Irinel Columbeanu se intorcea de la Paris, de la Salonul International de Constructii BATIMAT.

Timp de cinci zile, miliardarul a trecut la munca de jos si a zidit continuu pentru a-i convinge pe cei 400.000 de vizitatori ai expozitiei ca cimentul lui face minuni.

Ce nu face omul pentru a-si vinde cat mai bine marfa! Constient ca poate da lovitura cu inventia proprie, cimentul columbeanit, Irinel a profitat de vizita la Paris pentru a racola cat mai multi parteneri de afaceri. in perioada 5-10 noiembrie, in cadrul Salonului International de Constructii BATIMAT, Columbeanu a renuntat la costumul de firma pentru banala salo-peta de zidar si s-a intrecut in demonstratii de santier cu mistria.

“Am avut o echipa de opt oameni. Zilnic, pe toata perioada targului, am construit turnuri si coloane, iar reactia privitorilor a fost multumitoare. Chiar si unii expozanti si-au abandonat standurile pentru a trage cu ochiul la noi”, ne-a declarat omul de afaceri. Demonstratiile au avut loc intr-o hala uriasa, unde, timp de 5 zile s-au perindat mai bine de 400.000 de vizitatori.

La Salonul BATIMAT au fost in total 2.700 de expozanti din 49 de tari, iar cei mai interesati de cimentul romanesc s-au aratat arabii si suedezii. “Am primit multe propuneri de afaceri, dar in situatii de genul acesta trebuie sa fiu atent ce parteneri imi aleg”, a declarat Columbeanu pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.