Vineri si sambata, sub sigla KissFm, cele mai bune seturi se mixeaza la House Experience in Kristal Glam Club! Pe 1 aprilie, la platane trece nimeni altul decat dj WestBam alias Maximilian Lenz, fara nici o indoiala cel mai popular si mai avangardist membru "Raving Society". Parintele "Love Parade", asa cum este supranumit dj WestBam, se afla in aceasta perioada intr-un tur prin Romania, el urmand sa mixeze vinerea viitoare si la Timisoara. Initiator al festivalurilor "Love Parade" si "Mayday", dj-ul german WestBam si-a inceput cariera in 1983, in clubul berlinez "Odeon". Prima lui piesa - "This is not a Boris Becker song" - l-a propulsat in topul celor mai buni dj, iar hit-ul "Supersonic" s-a vandut in peste 700.000 de exemplare. La aceasta ora, Maximilian Lenz este unul dintre cei mai cunoscuti dj in intreaga lume. El a intreprins o serie de turnee de succes in SUA, Japonia, Australia si Africa, influenta sa asupra evolutiei miscarii techno-house fiind una decisiva.

Sambata, 2 aprilie, tot la Kristal Glam Club aveti parte de un back to back deja consacrat: din Ungaria, dj Chriss vs dj Khull.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.