Mircea Radu si Valeriu Lazarov sint tot mai aproape de o despartire. Sfarimatorul de inimi de la “Din dragoste” ar putea ramine fara piedestal, iar vrajitorul de la Madrid fara vedeta care ii aducea cele mai mari audiente - 20-25 puncte de rating.

Surse confidentiale de la Antena 1 sustin ca Mircea Radu se afla deja in tratative cu conducerea postului pentru o alta emisiune. Asta inseamna ca bine cunoscutul prezentator considera ca nu mai exista cale de intoarcere la "Din dragoste".
Alti apropiati ai acestuia afirma ca acesta urmeaza sa se dedice carierei de star rock, dupa albumul de succes "We Are Beating the Fields Right Now" de anul trecut.

Potrivit unuia dintre pirotehnistii de la "Din dragoste", care a dorit sa isi pastreze anonimatul, conflictul ar fi pornit de la faptul ca Mircea Radu i-a solicitat lui Valeriu Lazarov doua emisiuni pe saptamina, iar acesta din urma a refuzat. Ieri, prezentatorul afirma ca a avut niste discutii in contradictoriu, dar personale, cu Valeriu Lazarov. Acesta din urma isi exprima speranta ca diferendele sa se rezolve, pentru ca "Mircea Radu este o adevarata vedeta".
In mod oficial, Saggitarius, firma lui Lazarov, neaga orice fel de neintelegere intre cei doi. "Este o minciuna sfruntata", afirma Diana Cotoros, PR Manager. "Mircea nu vrea altceva decit bani de la domnul Lazarov".

La redactie a sosit un fax din partea fan clubului Mircea Radu, cu sediul central la Bacau, in care admiratoarele lui Mircea isi exprima dezolarea vizavi de presupusa despartire. "De miine, vom deveni cu toate lesbiene", afirma presedinta fan clubului, Eufrosina Radu, fosta Marin, care si-a schimbat numele de familie de dragul lui Mircea. Aceasta mai declara ca si-l va schimba la loc in Marin, de asta data de dragul Andreei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.