Regizorul italian Luca Barbareschi, este foarte nemultumit de sistemul de valori al Italiei, fapt ce l-a facut sa afirme ca Monica Bellucci este o femeie frumoasa, dar nu o actrita veritabila, scrie cotidianul Corierre della sera.
"Italia nu este cu siguranta tara meritocaratiei", crede regizorul Luca Barbareschi. In cinematografie, actritele cele mai bune se chinuie sa obtina un rol, in timp ce altii nu au nici o problema. Monica Bellucci este o femei frumoasa, dar cu siguranta nu e actrita. Vazand-o in cel mai recent film al ei, la Festivalul de cinematografie de la Roma, mi-am dat seama de acest lucru", spune Barbareschi.

Cea mai mare actrita italiana, in opinia lui Barbareschi este Giovanna Mezzogiorno. „Giovanna Mezzogiorno, este o mare actita, chiar cea mai mare din Italia”, a spus cineastul italian. Regizorul i-a mai numit de asemenea pe tinerii actori Nicole Grimaudo si Gabriella Pession.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.