Cat de tinere, asta nu se precizeaza in articolul de pe site-ul celebritywonder.com.
"Michael a vazut cat de mult succes a avut ÇAmerican IdolÈ, dar stie ca alaturi de familia sa si de prietenii celebri pe care ii are poate realiza o emisiune mult mai buna", a spus o sursa apropiata cantaretului.

Starul pop urmeaza sa apara in decembrie ca mentor in concursul de descoperire de tinere talente, difuzat in Marea Britanie, "The X Factor", creat tot de producatorul de televiziune Simon Cowell. Aceasta ar fi prima aparitie a lui Jackson la un post de televiziune englez, dupa controversatul interviu acordat lui Martin Bashir pentru documentarul "Living with Michael Jackson: A Tonight Special", difuzat in 2003. Acest documentar, in care Jackson a recunoscut printre altele, ca a dormit de mai multe ori cu copii in pat, a fost foarte important in procesul in care starul a fost acuzat de pedofilie. Procesul s-a incheiat in 2005 cu achitarea cantaretului.

Daca despre cariera sa muzicala spune ca s-a incheiat de mult si ca nu doreste sa moara pe scena ca James Brown, iata ca evenimentele mondene nu-l lasa deloc indiferent pe cel care iubea lumina reflectoarelor mai mult decat pe sine. Asa cum nici tinerele talente nu-i displac, ceea ce-l ghideaza spre realizarea propriei emisiuni de scounting.