Disputa intre Teo Trandafir si Mihaela Radulescu. Asta deducem daca citim un material aparut in revista "Star". Acestia sustin ca surse din Pro TV sunt de parere ca Teo este vizibil iritata de modul in care Mihaela Radulescu incearca sa o copieze. Despre ce este vorba. In articolul cu pricina se spune ca Teo a fost primul moderator care si-a scos in fata camerelor de filmat echipa tehnica. Asa am reusit sa-l cunoastem pe operatorul Trafalet, devenit celebru la interventile lui Teo. Ideea a prins, iar publicul a gustat-o din plin.

Toate bune si frumoase, numai ca colegii nostri de la "Star" dau de inteles ca in goana pentru audienta Mihaela Radulescu a priceput ca este loc de rating in plus si a "imprumutat" aceasta tactica. Mai mult, in articol se pune accentul pe faptul ca, deranjata, vedeta Pro-ului a "intepat-o" pe post cu nenumarate replici dure, numai ca Mihaela Radulescu nu s-a lasat intimidata si a contracarat "loviturile", insistand cu ironii de genul: "Asa baieti! Ionut, vino draga, incoace... Ovidiu, unde sunteti?".

'O ador pe Teo si ea pe mine>>

Pentru ca toate aceste informatii nu aveau o nici o declaratie din partea celor doua vedete, citate fiind doar surse neoficiale, lucru pe care nu ne puteam baza, am luat legatura cu cele doua "impricinuite", pentru mai multe lamuriri.

"Nu exista nici cea mai mica urma de adevar, dimpotriva! O ador pe Teo si ea pe mine, dar ea n-are voie sa spuna! Oare v-ati prins ca am glumit, oare va prindeti ca Teo glumeste prea inteligent pentru niste minti ceva mai putin pregatite? Oare cu cine o sa mai am vreun conflict? Cu toata Romania? Sau cu Europa mai bine, ca sa ne linistim pe termen mai lung. Revista la care va referiti nu are cele mai bune apucaturi jurnalistice si se ocupa consecvent de persoana mea, in sensul aproape isteric.

Am inaintat o plangere penala la adresa lor, pe alt subiect, asa ca "distractia" de-abia incepe...", ne-a spus Mihaela Radulescu. Cei de la Pro Tv au fost si mai drastici, declarand ca nici nu se obosesc sa infirme aceste zvonuri, avand in vedere revista in care a aparut materialul cu asa-zisa disputa dintre cele doua vedete.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.