Mostenitoarea averii Hilton si-a dedicat intreaga atentie elefantilor care obisnuiesc sa traga la masea.

Paris, care a trecut si ea pe la dezintoxicare, a fost impresionata de moartea a sase pachiderme care au murit electrocutate in timp ce incercau sa bea bere facuta in casa.

Dupa ce a auzit de tragedia celor sase elefanti din India care au murit electrocutati de capcanele puse de producatorii de bere, Paris Hilton s-a hotarat sa ia atitudine.

Avand in vedere ca tanara are experienta in domeniul terapiei de dezalcoolizare, ea a declarat pentru Sky News ca va face tot ce ii sta in putinta pentru ca astfel de “catastrofe sa nu se mai intample”.

“Tineti-va animalele in casa si nu le permiteti sa se apropie de zonele periculoase”, a fost primul apel al divei catre fermierii indieni. Hilton, de 26 de ani, a declarat ca inainte, viata ei a fost un haos.“Acum m-am maturizat si vreau sa fac numai fapte bune”, a incheiat Paris Hilton.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.