Cele doua componente ale trupei Laguna au fost alese pentru a concerta la o lansare mai putin obisnuita: cea a unui prezervativ. Din nefericire, "Tantza" - numele ales pentru noul produs - nu le-a adus nici un pic de noroc Nicoletei Luciu si Ancai Florescu.
Fetele de la Laguna s-au confruntat cu probleme tehnice inca de la inceputul reprezentatiei. De fapt... de la inceputul spectacolului. Si apoi pe tot parcursul melodiilor interpretate de ele.

CD-UL CU... STRIATII

Nu mica le-a fost bucuria celor prezenti la eveniment cand de pe scena a plecat actorul Ovidiu Niculescu - amfitrionul lansarii - si au urcat cele doua cantarete, una mai dezbracata decat cealalta. Din pacate, dupa doar cateva acorduri ale primei melodii, Ovidiu si-a reinceput glumele - considerate de unii cam nesarate -, iar fetele, cerandu-si scuze, s-au indreptat catre pupitrul DJ-ului, incercand sa dea de capat defectiunii. Actorul Teatrului Mic a tinut sa le arate celor de fata ca "are voce", asa ca a cantat cateva melodii, nu foarte aplaudate. Poate ca a vrut sa le arate fetelor de la Laguna ca se poate fara banda, dar le-a intarit spectatorilor convingerea ca e mult mai bine cu!

... MI-AI RANIT SPERANTA

Dupa o perioada de chin, in care prezentatorul incerca sa stoarca aplauze de la public, s-a descoperit de ce prezervativul este numit Tantza - pentru ca Tantza este vecina noastra care le-a bucurat unora adolescenta (insusi Ovidiu a avut o vecina cu acest nume neaos, pe care o privea, cu insistenta, printr-o gaura din gard, cand se spala "la lighean"), ca vizeaza o caracteristica principala a poporurul roman, si anume umorul, etc. - au aparut pe scena cateva manechine care au prezentat o colectie marca Wilhemina Artz - colectie prea decenta pentru comentariile amfitrionului. Apoi Nicoleta si Anca au cantat, continuand sa zambeasca in ciuda deselor intreruperi, scartaituri si sughituri ale CD-uului.

VEDETE PROTEJATE

Ruxandra Sararu, Emil Mitrache, adica Americanu’, vedeta serialului La Bloc, fostul manechin Andra Teodorescu si stilistul Marian Darta au venit si ei sa vada "cine-i Tantza". Darta a fost insa cel mai curajos cand si-a ascultat instinctul si a urcat pe scena alaturi de Laguna pentru a incerca sa imite miscarile lascive ale fetelor.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.