Decarul echipei nationale a avut o viata tumultuoasa si pe bancile scolii. in clasa a 10-a, Adrian Mutu a fost pe punc-tul de a se lua la bataie cu CRBL de la trupa SIMPLU, cei doi fiind la acea vreme colegi la Liceul CFR din Pitesti.

Marul discordiei a fost o juna pentru care fotbalistul lui AC Fiorentina facuse o adevarata pasiune.

Dupa cum era de asteptat, CRBL liceanul nu era cu mult diferit de cel pe care il stim acum:

“Aveam mari probleme cu profesorii din cauza felului in care ma imbracam si din cauza cerceilor din urechi. Eram dat afara de la unele ore pentru a-mi aranja tinuta”, a marturisit acesta in emisiunea Pro FM's Cool.

Vedeta de la “Dansez pentru tine” este foarte mandra de Pitesti, orasul sau natal, care “a dat” de-a lungul timpului foarte multe vedete. Printre ele se numara si internationalul roman Adrian Mutu, care a fost coleg de liceu cu CRBL.

Desi nu se intalneau prea des pe la scoala (Briliantul chiulind de la ore pentru a se antrena pe terenul de fotbal), cei doi au fost la un moment dat la un pas de a se lua la bataie. Marul discordiei a fost, bineinteles, o fata care-i placea fotbalistului.

“Era sa ma iau la bataie cu Mutu din cauza unei fete prin clasa a 10-a. Eram copii. O amica a mea a venit la mine si m-a rugat sa o scap de un baiat care o placea si nu o lasa in pace. Ca sa rezolv problema, m-am dus la Adrian si am vorbit cu el. Nu s-a lasat chiar cu bataie, dar am ridicat putin tonul, ca sa fiu convingator. Ideea este ca a inteles si de atunci inainte noi am ramas in relatii de prietenie. Ne salutam cand ne vedeam pe holurile liceului si nu existau animozitati”, a declarat CRBL in exclusivitate pentru Click!

Acuzat ca a lovit cu ranga un chelner

Devenit celebru intre timp, Briliantul a avut parte de numeroase scandaluri in viata personala si nu numai. Atacantul roman a fost acuzat, anul trecut, ca l-ar fi lovit cu ranga pe Gigi Grosu (30 de ani), un chelner de la un restaurant din Constanta. Chelnerul a facut o declaratie la politie unde a povestit la acea vreme incidentul, dar a refuzat sa depuna o plangere penala impotriva fotbalistului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.