"Dancing Around the World" este o competitie de dans ce a luat fiinta dupa ce s-au inregistrat audiente record la emisiunile din mai multe tari ce aveau un asemenea format. Echipele sunt formate dintr-o vedeta si un necunoscut, supranumit "visator", iar dansurile sunt anuntate cu o saptamana inainte. Avand in vedere ca regulamentul de concurs difera de la o tara la alta, organizatorii au realizat unul propriu, in care concurentii nu sunt eliminati decat dupa ce au fost trei saptamani consecutiv pe ultimele locuri, iar publicul nu are niciun aport la acest lucru, juriul hotarand in functie de note si progresul inregistrat.

Site-ul esmas.com lauda echipa romana pe care o considera favorita la finala. In cea de-a doua runda, Andreea si Petrisor au dansat fantastic, ajungand pe primul loc al rundei si al doilea la total, devansati fiind de favoritii gazdelor, Mexicul. Lanterna rosie a revenit echipei din Panama, iar daca nu se redreseaza, la urmatoarea runda vor fi eliminati.

Juriul este mult mai sever decat cel din concursurile televizate in diverse tari, notele incepand chiar de la 2 si 3.

Insotiti de coregrafa Doina Botis, cei doi romani vor sa duca numele tarii pana in finala, chiar daca inceputul le-a fost obturat de gripa rebela a Andreei si nu au putut arata tot ce pot. In runda a treia vor dansa alaturi de Panama si Columbia, in ultima grupa ce intra la duel.