Dupa ce a semnat pentru realizarea mai multor serii din celebrul "James Bond", actorul englez Daniel Craig se implica si in alegerea actritei ce va juca rolul mult ravnit al partenerei eroului exploziv.

Ideea le-a venit producatorilor dupa ce au vazut ca englezul a avut mana buna si la precedenta Bondgirl, Eva Green. Astfel, cotidianul "DailyMail" le da ca favorite pe doua frumuseti: actrita de origine braziliana, Cleo Pires si modelul Moran Atias.

Obisnuita cu televiziunea, podiumurile marilor case de moda, dar si cinematografia, Moran Atias este cunoscuta la noi dupa ce a iesit la bratul celebrului fotbalist al generatiei actuale a echipei nationale de fotbal, Adrian Mutu. in tara ei este o vedeta extrem de cunoscuta, iar celebritatea internationala a castigat-o in Italia, unde a participat la diverse show-uri de televiziune.

Ca o coincidenta stranie, cam toate fostele iubite, respectiv sotie, ale acestui tanar ce s-a asezat actualmente la casa lui, se lanseaza ulterior pe marele ecran, in productii insemnate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.