Cantareata trupei Essenza a furat ideea celebrei Beyonc care, atunci cand merge in turnee, prefera sa stea in propria rulota decat sa innopteze la hotel.

Blonda a primit, de la un distribuitor de vehicule pentru concerte, o cabina de lux Mercedes, dotata cu toate utilitatile, in valoare de 50.000 de euro.

Rulota ii ofera artistei si staff-ului ei tot confortul: are dormitor, bucatarie, frigider si sistem video home cinema, temperatura mentinandu-se constanta indiferent de frigul de afara.

“Este cu adevarat utila. Noi avem concerte in toate orasele si prefer sa stau in rulota decat sa mai merg la hotel. Am de toate acolo. Cel mai mult imi place sa urmaresc filme romanesti. Plus ca eu si echipa mea ne distram de minune acolo”, a declarat Julia, pentru Click!

Cabina Mercedes i-a fost pusa la dispozitie non-stop vedetei de catre un distribuitor de astfel de autovehicule dotate special pentru concerte, care este si soferul blondei in turneele pe care le face in tara, dar si in strainatate.

“Turcu - cel care mi-a dat aceasta rulota - este si soferul nostru. Mergem impreuna la concerte si ne simtim ca o adevarata gasca“, a mai spus Julia. Pe langa toate facilitatile pe care le ofera, rulota beneficiaza si de o instalatie de luminite rosii pentru momentele cand solista si sotul ei Bogdan Jianu au nevoie de putina intimitate.

“E superb, atmosfera e atat de destinsa, ne simtim exact ca-n dormitorul de acasa”, a declarat ea, incantata. Solista a folosit rulota si pe parcursul filmarilor la noul videoclip, realizat la Vulcanii noroiosi, unde a beneficiat de un cadru asemanator tabloului lui Dali. Piesa intitulata “Silente time” e semnata de Robby G, iar regia de sotul si impresarul Juliei, Bogdan Jianu, impreuna cu Florin Botea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.