La recomandarea specialistilor, solista este nevoita ca, timp de o saptamana, la un interval de trei-patru luni, sa nu vorbeasca deloc.

Pentru a depasi cat mai usor aceste situatii de “criza”, Andra si Maruta si-au stabilit un adevarat cod pentru a reusi sa comunice. Cand sunt impreuna, Andra ii scrie intr-un caiet, iar, in restul timpului, se inteleg prin sms-uri sau bip-uri.

Andra este recunoscuta pentru calitatile sale vocale deosebite, astfel ca este dispusa sa faca multe sacrificii pentru a se asigura ca vocea nu o va lasa balta atunci cand se asteapta mai putin.

Din fericire, pana acum, ea nu s-a confruntat cu vreo problema de sanatate la corzile vocale si este hotarata sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a preveni astfel de incidente.

“Nu am avut niciodata noduli la gat sau alte probleme grave. Numai ca orice cantaret care se respecta trebuie sa aiba grija de vocea sa. Eu, de exemplu, o data la 3-4 luni fac o pauza vocala de o saptamana si merg si la un control medical la Spitalul Panduri”, a declarat Andra, pentru Click!.

Pauza vocala nu se rezuma la faptul ca solista se abtine de la cantat, ea fiind nevoita, in realitate, sa nu mai vorbeasca deloc. “Este destul de greu sa te abtii sa nu vorbesti. Cata face eforturi sa ma suporte. Cat timp suntem acasa, eu ii scriu intr-un caiet, care, ce-i drept, s-a cam umplut. Cand nu suntem impreuna, vorbim prin sms-uri sau chiar prin bip-uri pe telefonul mobil: un bip inseamna "da", doua bip-uri inseamna "nu"”, a mai spus Andra.

Chiar si zilele acestea, solista intampina ceva probleme in ceea ce priveste vocea, dupa ce a a avut ghinionul sa raceasca la filmarile celui mai nou videoclip al sau, la piesa “Dragostea ramane”.

“Am filmat la temperaturi foarte scazute, iar eu am purtat haine sumare. Am facut febra, m-am simtit foarte rau. insa am luat medicamente si sper sa-mi revin in cateva zile”, ne-a mai spus solista. Premiera videoclipului, in care Maruta joaca rolul unui savant, a fost aseara, la emisiunea “Happy hour” de la PRO TV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.