Premiera in cuplul Bahmuteanu-Prigoana. Cei doi au imprimat ieri prima piesa impreuna, in studioul lui Cornel, de la Vank.

Albumul va fi lansat in decembrie, iar incasarile vor ajunge in conturile “Fundatiei Teodora”, infiintata de Mita de la Bere Gratis pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

Incantati de ideea de a imprima o piesa in scopuri caritabile, Bahmu si Prigoana au fost punctuali la intalnirea cu Cornel Ilie, solistul trupei Vank.

Cei doi au ajuns ieri in studioul artistului in jurul orei 17.00 si s-au apucat cu seriozitate de treaba.

“Daca Oana Zavoranu si Gigi Becali canta, noi de ce n-am face-o? Pentru mine nu e o noutate, am mai cantat in liceu, cand eram rockerita inraita”, ne-a marturisit Adriana. “Eu am cantat doar in corul bisericii”, a completat Prigoana.

Piesa imprimata de Bahmu si Prigoana va aparea alaturi de alte 11 melodii pe albumul “Salvati ingerii”, editat de MediaPro si care va fi lansat in decembrie.

Initiativa apartine lui Cornel, de la Vank, care a convins mai multe vedete sa apara pe respectivul album. Sensibilizat de drama fetitei Lianei Stanciu si a lui Mita de la Bere Gratis, Cornel a decis ca incasarile sa ajunga in conturile “Fundatiei Teodora”.

Se pregatesc de nunta in februarie

Dupa ce i-a facut lui Prigoana o mandrete de baiat, Adriana se pregateste si de nunta. Se pare ca miliardarul se simte mult mai bine in postura de barbat insurat, asa ca, dupa botezul lui Maximus, cei doi vor pune la cale si nunta, undeva in luna februarie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.