Chitare care au apartinut lui George Harrison si John Lennon, pe vremea cand erau membri ai trupei Beatles, si lui Keith Richards de la Rolling Stones, vor fi scoase la licitatie de Sotheby's la New York, in luna decembrie, transmite Mediafax. O chitara Gibson, care i-a apartinut lui George Harrison si a fost folosita de John Lennon la inregistrarea celebrului "White Album" al trupei Beatles din 1969, s-ar putea vinde cu jumatate de milion de dolari. La 17 decembrie vor fi licitate 400 de obiecte, dintre care peste 70 au apartinut membrilor trupei Beatles.

O alta chitara, care a fost folosita de Keith Richards de la Rolling Stones in anii '60, a fost estimata la 400.000 de dolari. Sotheby's mai propune rezumatul unei carti, realizat de Britney Spears pe cand era eleva si care este estimat la 800-1000 de dolari. Amatorii vor mai putea cumpara albumul de liceu al lui Jimmy Hendrix, care a absolvit in 1961, pentru o suma estimata la 1500-2000 de dolari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.