De ziua numelui fiului sau, Silviu Prigoana i-a comandat lui Mihai Maximus o masina Tesla care este 100% electrica si al carei pret ajunge pana la 100.000 de euro.
Extravagantele milionarilor autohtoni nu ne mai mira de mult timp, le luam ca atare si ne distram vazand cum se mai „joaca“ oamenii cu multe milioane de euro in cont. In timp ce romanul de rand se strange la buzunar cateva zile pentru a-si bucura copilul cu o masinuta de plastic sau o papusa cu parul de ata, milionarii comanda masini de multe sute de mii de euro pentru copiii abia nascuti. Nici Prigoana nu face exceptie de la regula „Daca pot, de ce sa nu...?“, si mai nou, de Sfintii Mihail si Gavril a considerat ca este momentul sa-si cadoriseasca fiul de nici o luna cu o masina de peste 100.000 de euro. „De ziua lui mi-am comandat eu o masina. Voi avea grija de ea pana cand se face el mare si la 18 ani ii voi inmana cheile“, ne-a spus amuzat Prigoana. Autoturismul Tesla, caci asa se numeste bolidul in care va pleca dupa fete Mihaita cand va implini varsta majoratului, este o masina 100% electrica care a primit la ultimul test cinci stele de siguranta.

Tesla Roadster este considerata una dintre cele mai sigure masini care s-au fabricat pana acum, dar si una dintre cele mai rapide, ea ajungand la 100 kilometri pe ora in doar patru secunde. Milionarul a ales acest model probabil si datorita consumului foarte mic, acesta ajungand la incredibila suma de doi centi pe kilometru, aproximativ 7000 lei vechi, socotind in bani romanesti. Nu de alta, dar poate ca domnul Columbeanu se gandeste serios sa-i comande si Irinei un astfel de bolid. N-ar strica sa vedem, peste 18 ani, o intrecere care sa ia startul la semafor intre Maximus si Irina, tinerii grabindu-se probabil spre una dintre cafenele din Dorobanti. Vom trai si vom vedea!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.