Andrea Banica spune ca ea a fost cea care si-a dorit scoaterea din grila de programe de la Romantica, post cu care a semnat un contract pe un an de zile. Artista a motivat ca era din ce in ce mai stresata sI nu se mai putea concentra asupra carierei sale muzicale.
Dupa ce a cochetat o perioada cu televiziunea, fiind prezentatoarea emisiunii „Folclorul contraataca”, de la Antena 1, apoi actrita in serialul „Meseriasii” de la Pro TV, iar in acest an vedeta la Romantica, Andreea Banica a declarat ca a decis sa ia o pauza si sa-si vada de cariera sa muzicala. Artista a dat de inteles ca ea este cea care si-a dorit sa nu mai apara pe sticla, ca moderatoare: „Televiziunea m-a imbolnavit. Eram din ce in ce mai stresata, nu le puteam face pe toate. Vreau sa ma axez acum numai pe muzica. Pe viitor nu exclud sa mai am vreo emisiune”. Andreea a mai dezvaluit in „Conferinta de presa”, emisiune prezentata de Diana Munteanu Niculescu, faptul ca nu suporta pantalonii: „Daca voi avea picioare frumoase, voi purta fuste scurte si la 60 de ani, o sa fiu ca Tina Turner. Si cand faceam parte din trupa Exotic eu eram cea care le implora pe fete sa se imbrace in fuste scurte”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.