Din dragoste (sau nu?) picioarele Monicai Columbeanu sint din ce in ce mai subtiri si, iata, din cauza greutatii capului, genunchii incep sa-i cedeze.
Totusi, interminabila Colombina se tine tare si este prezenta la toate evenimentele mondene, dar nu cu sotul ei, Iri, ci cu noua ei prietena, Iulia, sotia pantofarului Mihai Albu. Cele doua neveste au o aspiratie comuna: aceea de a-si umfla buzele cit mai tare atunci cind e prin preajma vreun fotograf. Dar sa revenim la picioarele Monicai, care sint un spectacol in sine. Dupa ce ne-a delectat cu grisinele infasurate in ciorapi negri si incaltate cu pantofi bej, acum ne asalteaza ochiul cu grisine liliachii in pantofi maro. Dincolo de armonia cromatica de-a dreptul aiuritoare care le invaluie de fiecare data, fragilele picioare ale Monicai Columbeanu calca pe o avere de peste 65.000.000 de dolari. Cu atita banet, stilpul de inalta tensiune poate purta dresuri in culorile curcubeului si pantofi din piele de ornitorinc roz cu stelute verzi. Pacat ca nu se vede nimic din toate astea cind Moni e filmata prin gaura cheii...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.