Andreea Banica si Cristina Rus au cantat impreuna trei ani, dupa care s-au certat si si-au separat drumurile muzicale.

Acum, ca s-au impacat si fiecare dintre ele se bucura de o cariera solo prolifica, nu este exclusa posibilitatea ca cele doua blonde sa apara in acelasi videoclip. Dar, dupa cum a fost pusa problema, nu e vorba de un featuring.

Cele doua soliste au dat uitarii numeroasele divergente si rautati care au condus la despartirea trupei Blondy, iar acum aproape ca au redevenit prietene. Pe langa faptul ca luna trecuta au mers impreuna la concertul pe care Beyonce l-a sustinut la Cluj, Andreea si Cristina profita de dupa-amiezele libere pe care le au pentru a se intalni in oras, la masa.

Desi sustine ca ii merge foarte bine ca solista, iar numeroasele concerte pe care le are si premiul castigat la Gala Premiilor MTV atesta din plin acest fapt, Andreea nu exclude o posibila colaborare, pe viitor, cu fosta ei colega din trupa Blondy.

“Am vorbit cu Lucian (n.r. - iubitul si impresarul ei) si m-am gandit ca nu ar fi o idee rea sa o invit pe Cristina sa apara impreuna cu mine in videoclipul piesei “Show-biz”, a declarat cantareata, joi, la emisiunea “Agentul VIP”, de la Antena 2.

Numai ca solista nu planuieste vreun duet cu Cristina, ci isi doreste prezenta acesteia in videoclip ca o simpla figuranta, in calitate de colega de breasla. Referitor la acest “plan”, Dorian Enache, impresarul Cristinei, nu s-a aratat prea entuziasmat: “Asteptam propunerea oficiala din partea Andreei, foto stanga. Oricum, pentru Cristina va fi o colaborare ca oricare alta. Pana la urma, de ce nu?”, a declarat el, pentru Click!

Pana atunci, insa, ambele soliste sunt ocupate pana peste cap cu propriile cariere. Andreea se pregateste de filmarea clipului la piesa “incredere”, in timp ce Cristina inregistreaza, de zor, un nou album.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.