Miercuri seara, atmosfera din clubul bucurestean Green Hours a fost incalzita cu palinca si "Cantece din Maramures", gazda acestui eveniment fiind cunoscutul interpret Ducu Bertzi.
"Acest omagiu adus Maramuresului natal", asa cum descrie Ducu cel de-al patrulea album al carierei sale, a fost conceput la cererea romanilor din Chicago si editat de casa de productie Media Services. "Cantece din Maramures" contine 15 piese si este un duplex Maramures - SUA" realizat in colaborare cu Marius Batu, Mihai Neninta si Vlady Cnejevici. Revenind insa la lansarea din Green Hours, se poate spune ca a fost un show adevarat, cu invitati pe masura, dintre care i-am putea aminti pe Florian Pittis (care a recitat cateva poezii) sau pe violonistul Mihai Neninta, care a oferit un recital din care nu au lipsit "In padurea cu alune" sau genericul emisiunii "Surprize, surprize".

Chiar daca atmosfera a fost incendiara, artistii s-au retras destul de repede, avand nevoie de odihna, pentru ca peste cateva zile urmeaza sa lanseze "Cantece din Maramures" si la Chicago. Primul extras pe single se numeste "Mandra mea", al carei videoclip este semnat de Dragos Buliga si Sorin Botea.

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.