Puya, colegul de trupa al hip-hop-erului Tudor Sisu, va lansa primul album solo din cariera, iar in clipul pentru primul single, „Viata noua” , apar si cantaretul Keo si Laura de la Wassabi, informeaza NewsIn.

Videoclipul spune povestea unui triunghi amoros. Laura doreste sa puna capat unei relatii cu un barbat bogat si violent, interpretat de Puya, deoarece s-a indragostit de personajul interpretat de Keo.

In clipul ce va fi difuzat in curand pe posturile TV specializate apare si Tudor Sisu, care a fost recent eliberat din inchisoare, dupa ce a stat in arest preventiv mai bine de un an, acuzat de trafic si consum de droguri.
Sisu si Puya s-au lansat cu numele La Familia in ianuarie 1996. Trupa a cantat la inceput in deschiderea concertelor BUG Mafia. Dupa albumele "Baieti de cartier" (1997) si "Nicaieri nu-i ca acasa" (1998), Sisu a devenit dependent de droguri.

In prezent, trupa hip-hop se numeste Sisu&Puya, dar si-ar putea recapata numele La Familia, dupa ce Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis, pe 25 septembrie, anularea inregistrarii numelui formatiei la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci de catre trupa B.U.G. Mafia, intr-un proces intentat de Puya.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.