Lopez nu a scos o vorba despre sarcina ei, mai mult chiar, s-a lupat din rasputeri sa o tina secreta. Acum se poate spune si de ce. Probabil ca a preferat ca forma burticii ei sa spuna totul.

Dupa ce misterul legat de faptul ca o sa devina mama a fost indepartat de creatorul de moda Cavalli, Jennifer Lopez si-a facut curaj si s-a afisat in public, la un meci de basebal, cu burtica ei, care a luat proportii impresionante.

Lopez, care urmeaza sa nasca in cursul primaverii urmatoare, a reusit insa sa dea nastere altor zvonuri, care probabil o sa-i agite existenta.

Forma impresionanta a burticii i-a facut pe multi sa afirme ca starul ar astepta gemeni. Despre acest lucru s-a mai vorbit, pe vremea cand sarcina era inca stadiul de zvon. O sursa din anturajul vedetei declarase atunci ca ginecologul lui Lopez i-ar fi spus ca urmeaza sa aiba gemeni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.