Tinerii de bani-gata ai Romaniei s-au pus pe facut afaceri! si nu de orice fel, ci in cele mai inalte cercuri. Iubitul Elenei Basescu, Andrei Hrebenciuc, pune “tara la cale” alaturi de un alt burlac extrem de “potent” financiar: Costel Casuneanu junior. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la o intalnire de afaceri. Intra Hrebenciuc junior in cercul de afaceristi al presedintelui?

Ura dintre familiile Basescu si Hrebenciuc “paleste” cand vine vorba de afaceri. Juniorul Andrei Hrebenciuc, iubitul fiicei presedintelui, si-a petrecut o buna parte din ziua de marti in compania lui Costel Casuneanu junior, fiul “magnatului asfaltului”, un apropiat al presedintelui Basescu. Cei doi s-au intalnit marti, in jurul orei 13, la hotelul bucurestean “Hilton”.

Dupa circa o ora, fiecare s-a urcat la volanul masinii sale de 100.000 de euro (Hrebe junior are un BMW serie 6, iar Casuneanu, un Mercedes G340). Despartirea nu a fost de lunga durata, cei doi reintalnindu-se dupa circa 25 de minute la sediul firmei lui Costel Casuneanu, “Pa&Co International”, din spatele parcului Cismigiu.

Costel Casuneanu este unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Romania, aflat in stranse relatii cu presedintele Romaniei. Basescu chiar a cumparat de la el, in anul 2000, o limuzina Mercedes. Mai mult, si tranzactiile cu terenuri facute de actualul presedinte se invart tot in jurul lui Casuneanu. Iar acum, juniorul Costel si-a gasit parteneri de afaceri tot printre apropiatii presedintelui: “ginerele” lui Basescu.

Elena si Hrebe junior sunt nedespartiti

Fiica cea mica a presedintelui Romaniei are de mai multe luni o relatie cu fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei. Cei doi tineri sunt, in ultima vreme, aproape nedespartiti. Cei doi indragostiti si-au petrecut weekendul trecut in Europa, mai exact in Germania (la Premiile MTV) si mai apoi in Italia unde au facut mai multe cumparaturi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.