Daca pentru un barbat Ferrari inseamna recunoastere sociala, pentru femei, eticheta rochiei este cea care conteaza, iar daca pe ea scrie Chanel, Versace sau D&G, cu atåt mai bine.

Nu poti fi in topul celor mai bine imbracate femei din tara daca nu ai in garderoba cel putin o geanta Luis Vuitton, al carei pret urca lejer la cåteva mii de euro. Cine se respecta trebuie sa poarte haine firmate, mai ales daca face parte din categoria vedetelor, mereu tinute sub lupa. Se analizeaza totul, de la marca de cizme påna la firma agrafei de par si nu ar cadea bine sa nu iasa de undeva, de sub palton, macar o eticheta de firma celebra.

Desi nu a intrat niciodata in topul celor mai puternice blonde din lume, cu siguranta este pe locul intai in clasamentul celor mai influente blonde din Romania si tot timpul la rubrica “bine imbracati”. Dieta si sportul fac din fostul consilier prezidential Elena Udrea un model de invidiat la cei 34 de ani pe care ii va implini la sfarsitul lui decembrie. “Atunci cand esti mai tanara decat majoritatea si mai esti si femeie, trebuie sa ai foarte mare grija de imagine, de mesajele pe care vrei
sa le transmiti celorlalti, mai ales la acele mesaje trasmise prin tinuta”, spune blonda de la Cotroceni. Elena Udrea admite ca oamenii judeca aparitiile publice prin prisma tinutei. Drept urmare, multi au critica-t-o pentru alegerile sale vestimentare, in raport cu functia pe care a detinut-o. Rochiile foarte sexi, cu decolteu adanc, cu care aparea la palatul Cotroceni, nu i-au adus cuvinte de lauda din partea colegilor politicieni. Poarta mereu haine de lux si pana si la costumul de baie asorteaza o pereche de papuci de plaja Louis Vuitton si o geanta pe masura.

Elena Udrea nu a acceptat niciodata sfaturile vreunui stilist vestimentar si de fiecare data s-a ghidat dupa propriile principii. Are un look incitant si spune ca a avea grija de tine este un lucru extrem de necesar, o activitate absolut normala de la care nu ar trebui sa se dezica nici o femeie. Blonda este o mare iubitoare a numelor mari din lumea modei, preferatele ei fiind Cavalli sau Gucci. Iubeste gentile Hermes, pe care le asorteaza la masini tot atat de luxoase. Elena are un Audi Q7 de culoare alba, dar si o limuzina Mercedes S 500 negru. Spune ca masina visurilor sale este Mercedes CL 500 pe care din pacate nu o poate conduce inca, pentru ca nu corespunde nevoilor sale prezente. Blonda de la Cotroceni a declarat anul trecut ca mai are un Mercedes din 1998, un Porche din 2004 si un Audi din 2001. De asemenea, are doua case, doua apartamente, este proprietara a doua hoteluri si a peste 15 spatii comerciale. Elena Udrea spune ca valoarea bijuteriilor achizitionate in ultimul timp se ridica la aproximativ doua miliarde de lei. Toate cumulate fac din Elena Udrea una dintre cele mai bogate femei din Romania.

Romanita are ceas cu diamante Vacheron Constantin

Pentru ca isi doreste mereu ce e mai bun, creatoarea de moda Romanita Iovan apeleaza la designeri celebri atat in privinta tinutelor speciale, cat si a celor de strada. De remarcat ar fi insa faptul ca Romanita isi permite luxul de a se imbraca precum starurile din Beverly Hills cu bani castigati din afacerile sale, si nu pentru ca ar fi subventionata de vreun domn generos. Fara indoiala, activitatea sa in moda si-a pus amprenta si asupra propriului ei stil, astfel ca o regasim intotdeauna la rubrica “bine imbracate”. Designerul nu dezamageste: poarta un ceas din aur alb cu diamante Vacheron Constantin, care a costat-o 15.000 de euro, iar garderoba ei este compusa, in cea mai mare parte, din produse semnate Chanel, Louis Vuitton, Gucci sau Dior. Atat de mare este pasiunea sa pentru blanuri, incat si-a achizitionat astfel de obiecte vestimentare de la Fendi si Escada, de peste 10.000 de euro fiecare. Si cum la tinute de lux, trebuie sa asortezi si un automobil de acelasi nivel, Romanita si-a cumparat recent un Mercedes ultima fita, de 100.000 de euro. Ca destinatie de vacanta, adora exoticul Dubai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.