Automobilul a fost livrat direct din Germania duminica noapte, vedeta postului Romantica numarandu-se in prezent printre putinii posesori din Romania ai unui astfel de bolid.

Sexy impresara Ana Maria Prodan si-a vazut visul cu ochii caci, din aceasta saptamana, a schimbat masina de serviciu pusa la dispozitie de postul de televiziune Romantica unde lucreaza, cu un superb Mercedes G Class, in valoare de nu mai putin de 110.000 de euro.

“Dupa ce i-am daruit ceasul de ziua lui, Reghe m-a intrebat ce cadou vreau. I-am zis ca imi doresc foarte mult acest tip de automobil - Mercedes G Class. il stiam de mult din America. E un jeep foarte rezistent, una dintre cele mai sigure masini din lume la aceasta ora”, a declarat Ana Maria pentru Click!

Astfel, luni dupa-amiaza, cand s-a intors din Germania de la iubitul sau, Anamaria a fost intampinata la aeroport de un bun prieten de familie, care a venit sa o ia chiar cu masina daruita de Laurentiu.

“Masina a venit duminica noapte in Romania. A adus-o un prieten bun al nostru, Mihai, care a si venit sa ma ia de la aeroport. A fost o adevarata surpriza pentru mine!”, ne-a mai spus prezentatoarea emisiunii “Pe contre”. Mercedes G Class e una din cele mai sigure masini de teren din lume, printre putinii posesori ai unei astfel de “bijuterii” numarand-se si celebra Paris Hilton.

Automobilul pe care Anamaria il va conduce pe strazile din Romania este de culoare neagra si este inmatriculat in Germania cu initialele fotbalistului de la Alemannia Aachen, Laurentiu Reghecampf. Acesta din urma a primit de la Primaria orasului Aachen numere preferentiale.

Lansat cu peste 25 de ani in urma, acest model de Mercedes a fost si a ramas un standard in clasa sa. Succesul sau se bazeaza pe un numar mare de factori: un design care nu poate fi confundat, tehnologii inovative si performante greu de egalat - in special G 55 AMG. Noul Mercedes G Class include trei variante de caroserie si trei motorizari. Puterea propulsorului variaza intre 224 CP, in cazul lui G 320 CDI, si 500 CP, pentru G 55 AMG.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.