Disperare. Cantareata primeste sute de telefoane de la un obsedat care o urmareste 24 de ore din 24 si o anunta ca ii cunoaste fiecare miscare
De aproape o saptamana, Claudia de la Sexxy traieste un cosmar in adevaratul sens al cuvantului. In doar patru zile, cantareata a primit mii de telefoane de la un barbat cu voce inspaimantatoare care a asigurat-o ca mai devreme sau mai tarziu va fi doar a lui. Daca la inceput a crezut ca este doar o farsa, treptat a realizat ca este tinta unui maniac. In apelurile ce au urmat, acesta o anunta ca ii stie absolut toate miscarile. "Ma suna doar ca sa-mi spuna ca in acel moment am stins sau am aprins lumina ori ca tocmai am iesit din scara", ne-a marturisit Claudia. Toate aceste detalii demonstreaza ca obsedatul se afla permanent in preajma ei. Tocmai de aceea, bruneta a renuntat sa mai iasa in oras cu prietenii si face tot posibilul sa ajunga in casa inainte de lasarea intunericului. "Mi-e din ce in ce mai frica, mai ales pentru ca locuiesc singura. De multe ori imi rog prietenele sa vina sa doarma cu mine. M-am gandit chiar sa ma mut pentru o perioada in alta parte, insa, nu-mi pot da viata peste cap din cauza unui nebun." Mai mult, Claudia il foloseste pe post de bodyguard pe fratele impresarei sale. Barbatul o insoteste ori de cate ori are drumuri obligatorii de facut.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.