Christina Aguilera spune ca asteapta un copil si confirma ceea ce devenise deja evident in ultimele cateva luni, comenteaza CNN.

Cantareata de 26 de ani, a declarat revistei britanice Glamour ca planurile sale pentru Anul Nou, implica si venirea pe lume a unui bebelus.

„Era si timpul sa intru in lumea mamicilor. Sper ca imi voi face o familie frumoasa alaturi de sotul meu”, a declarat Aguilera in paginile revistei Glamour.

Cunoscuta cantareata este casatorita din 2005 cu directorul muzical Jordan Bratman.

„Oh, este incantator! Este pur si simplu minunat”, a afirmat cantareata despre sotul ei. „Sunt o fata norocoasa. A venit cu mine in ultimul turneu si a fost langa mine, iar sprijinul lui a contat atat de mult...”, a mai adugat Christina Aguilera.

Aguilera planuieste in acelasi timp, un turneu de promovare al ultimului sau album "Back to Basics", ceea ce o determina sa afirme ca va fi o mama de cariera.”Vreau sa echilibrez foarte bine cele doua lumi, cea de mama si cea de cantareata”, a afirmat tanara vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.