Speriata probabil de eventualitatea aparitiei unei noi Rebecca Loos in patul sotului sau prins cu mata in sac (scandal larg mediatizat de presa britanica si iscat cu putin inainte ca fosta Spice Girls, Posh, sa ramana gravida), Victoria Beckham a revenit grabnic la silueta sa sexy. Ea a negat insa ca a trecut prin chinurile unui regim alimentar foarte drastic pentru a pierde kilogramele acumulate in timpul sarcinii. (Fosta vedeta a nascut luna trecuta un baiat, Cruz, cel de-al treilea fiu al sau si al lui David Beckham.) Fosta membra a trupei Spice Girls sustine ca si-a recapatat silueta mancand sanatos si facand multa gimnastica.

"Nu a tinut nici o cura de slabire draconica. A facut multa miscare si se simte foarte bine", a declarat reprezentantul Victoriei. Proaspata mamica isi planifica cu grija aniversarea celor 31 de ani sai, luna viitoare, pe care ii va sarbatori
printr-o traditionala petrecere cu ceai, prilej ideal de a-si expune silueta de silfida. Alegerea unei "petreceri cu ceai", obicei tipic britanic, ii apartine exclusiv lui Posh, fiind o modalitate in plus de a-i sublinia lui David lehamitea pe care o resimte fata de viata din Spania, unde activeaza galacticul sau sot. Prin urmare, fosta cantareata, care tot plange dupa confortul vietii englezesti, pregateste in cele mai mici detalii marea petrecere pe care o va organiza la una dintre resedintele cuplului, intitulata megaloman Beckingham Palace din Hertfordshire (aluzie evidenta la celebrul Buckingham Palace, resedinta regala britanica), locatie considerata ideala pentru o petrecere campeneasca inspirata de romanele victoriene, la care toti oaspetii si angajatii vor purta costume de epoca.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.