Kylie Minogue a fost constransa sa-si anuleze mult asteptatul turneu mondial, care trebuia sa inceapa in iunie 2008. Cantareata australianca, care deja isi facea planuri pentru a deveni mama, dupa ce a invins cancerul la san, s-a trezit cu alte probleme de sanatate.

Kylie, in varsta de 39 de ani, mai trebuia doar sa stabileasca datele concertului, insa a trebuit sa renunte dupa ce medicii si-au exprimat temerile in legatura cu starea sanatatii ei. Potrivit publicatiei Daily Mail, vedeta pop nu poate incepe turneul din 2008, pentru ca doctorii i-au spus ca se poate sa aiba probleme de sanatate din cauza lui.

In momentul de fata, solista era in plina activitate si urmeaza sa lanseze, in curand, un nou album.Medicii personali i-au recomandat insa sa o lase mai moale si sa puna sanatatea pe primul loc in tot ceea ce face.

Primul album inregistrat de cantareata australiana de cand a fost diagnosticata cu cancer, "X", va fi lansat pe 26 noiembrie pe piata internationala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.