Peripetii. Sotia miliardarului si garda ei de corp au fost la cumparaturi cu Bentley-ul, dupa care s-au intors acasa, trecand pe rosu si ignorand toate celelalte reguli de circulatie
Monica Columbeanu are o relatie stransa cu bodyguardul ei, in care Irinel are mare incredere, de vreme ce ii lasa sotia in grija cat timp el nu se afla in tara. Duminica dupa-amiaza, cand miliardarul era plecat la Paris, la un salon de inventii, Monica a iesit la cumparaturi impreuna cu angajatul ei, care a fost insarcinat de catre familia afaceristului si cu rolul de sofer. Foarte atent ca Monica sa nu faca niciun efort, garda de corp a doamnei Columbeanu a carat pungile de cumparaturi la masina, si a facut tot posibilul ca ea sa nu se plictiseasca in trafic. Astfel, dupa ce au fost in Dorobanti (in cea mai scumpa piata a Bucurestiului), cei doi au plecat cu Bentley-ul spre casa incalcand majoritatea regulilor de circulatie, foarte interesant fiind faptul ca nu aveau viteza. Si mai mult decat atat, intr-o duminica dupa-amiaza, cand circulatia este chiar foarte lejera.In zona podului Baneasa, paparazzii CANCAN au fotografiat limuzina in care se aflau Monica si bodyguardul sau trecand pe culoarea rosie a semaforului, masina mergand incet.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.